Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Altijd Zeker Plan - Witgoed specialist

Nieuw. Extra zekerheid met het “Altijd Zeker Plan
Verzeker uw apparaat tot 5 jaar en voorkom hoge reparatiekosten. Of het nu om een tv, wasmachine, koelkast of camera gaat. Natuurlijk, elk apparaat heeft fabrieksgarantie en u heeft uw wettelijke rechten, maar deze gelden alleen in het geval het defect/gebrek al bestond op het moment van aflevering van het product. U kunt hierop dan geen aanspraak maken, zeker niet als het gebrek/defect door uzelf is veroorzaakt.

Het “Altijd Zeker Plan” biedt u uitstekende dekking
Het “Altijd Zeker Plan” biedt in deze gevallen wel uitkomst. Het “Altijd Zeker Plan” is de uitgebreide verzekering tegen de gevolgen van dagelijks ongelukken zoals vallen, waterschade, verstopping, verkalking, brand, kortsluiting of te hoge spanning.

In geval van schade of diefstal gaat u gewoon terug naar uw Witgoed specialist winkel. Geen discussies over garanties of coulance. Uw Witgoed specialist winkel zorgt er gewoon voor dat uw apparaat snel en vakkundig gerepareerd of vervangen wordt.


U hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor u geregeld en dat is wel zo gemakkelijk.
Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. In geval van total loss vergoedt de verzekeraar gedurende het derde jaar tot maximaal 80%, in het vierde jaar 70% en in het vijfde jaar 60% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak is gestolen (niet uit auto’s en andere voertuigen).

 Altijd Zeker Plan - Witgoed specialist

Het “Altijd Zeker Plan” biedt u uitstekende dekking voor deze defecten.
Profiteer van een dekking die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie en uw wettelijke rechten. Hiernaast zie u de hoogte van de eenmalige premie per apparaattype.

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden