Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Ruilen en retourneren.
Tuurlijk kan dat.

Niet tevreden over uw online gekochte product? Of is het apparaat stuk? Helaas kan dat gebeuren. Gelukkig kunnen we dit voor u oplossen. 

Wat verstaan wij onder ruilen en retourneren?

  • 14 dagen bedenktijd, na ontvangst van uw product.
  • Ook geen reden, is een reden.
  • Ruilen? Kan geregeld worden.
  • Geld terug? Wettelijk staat er een termijn van 30 dagen voor. Wij streven ernaar dit binnen een week tijd terug te storten op uw rekening.
  • Is het product kapot na 14 dagen bedenktijd? U heeft recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Maak hier uw afspraak.

14 dagen bedenktijd, na ontvangst van uw product.
Niet zo blij met het online aangekochte product als u had verwacht? Gelukkig kunt u binnen 14 dagen uw product ruilen of retourneren. Wij verwachten wel van u dat het product onbeschadigd is, in de originele, onbeschadigde verpakking zit, en de de originele aankoopfactuur erbij zit. Het is dus verstandig om, de verpakking die wij voor u kunnen afvoeren, te bewaren als u twijfelt over uw aankoop. Bekijk het apparaat zoals u het in de winkel ook zou doen. Bestudeer bijvoorbeeld de bediening van een wasmachine, maar ga er dus niet mee wassen.  

Aan ruilen of retourneren in onze winkel zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk kunt u het product door ons laten ophalen. De transport- of verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Neem telefonisch (0172-424499) contact met ons op.

Tip.
De meeste producten die wij kunnen leveren, zijn zwaar en onhandig te tillen/vervoeren. Om het product onbeschadigd te ruilen of retourneren raden wij u aan om dit door ons te laten verzorgen. Wij hebben immers hier de spierballen, kennis- en ervaring voor. Vraag naar de mogelijkheden.


Niet blij met het product, maar toch in gebruik genomen? Ook hier heeft u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Houdt er wel rekening mee dat er geen zichtbare gebruikssporen mogen zijn, dat er geen onderdelen missen en dat de originele verpakking aanwezig is. Is dit niet het geval dan heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. U kunt het beste telefonisch (0172-424499) contact met ons opnemen. We zullen er er vast samen uitkomen.

Krijg ik automatisch mijn aankoopbedrag terug?
Uw aankoopbedrag zal worden teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn is binnen 30 dagen, w
ij streven ernaar dit binnen een week tijd terug te storten op uw rekening.

Uitzonderingen.
Sommige producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

  • Ingewisselde tegoedbonnen/vouchers
  • (Ingewisselde tegoedbonnen/vouchers) Installatie- en inbouwkosten

auto
 Gratis bezorging
ideal  banken 
 Veilig betalen via iDeal of bij aflevering
contact icons
 Snelle (online) support