Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Acties
Wij zijn dol op acties.
---

Bosch cashback actie A+++ koel-vrieskasten
Nu € 75,- retour bij energiezuinige A+++ koelvriescombinaties

Tijdelijk € 75,- terug
Wanneer u in de periode van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2017 een actiemodel Bosch A+++ koelvriescombinatie heeft gekocht, krijgt u nu tijdelijk € 75,- terug. U kunt zich tot uiterlijk 30 september 2017 voor deze actie registreren via onderstaande aanmeld button.

Natuurlijk zuinig, natuurlijk Bosch.
Duurzaamheid en Bosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De huishoudelijke apparaten van Bosch behoren tot de zuinigste ter wereld. Zo is een A+++ koelkast al bijna 50% zuiniger dan een koelkast met label A+. Dat is niet alleen goed voor natuur en milieu, u merkt het ook aan uw energierekening.

Registreer hier uw apparaat


----------

Bosch E-bike actie
Maak nu kans op een Gazelle E-bike t.w.v. € 2.799,-

Bosch E-bike actie
Bij een Bosch SportsEdition wasmachine of wasdroger.
Indien u in de periode van 01-07-2017 t/m 31-08-2017 een actiemodel Bosch SportsEdition wasmachine of wasdroger heeft gekocht maakt u tijdelijk kans op een Gazelle E-bike t.w.v. € 2.799,-! U kunt tot uiterlijk 30-09-2017 voor deze actie registreren via de onderstaande aanmeld button.

Bekijk hier de actiemoddel: Bosch wasmachine WAT28490NL / Bosch warmtepompdroger WTW85490NL

Aanmelden ----------

Witgoed specialist AEG actie

Koop een AEG inbouwapparaat bij de Witgoed specialist en maak kans op 1 van de 5 diner en overnachtingsarrangementen bij het 2 Michelinsterrenrestaurant van Francois Geurds en Suite Hotel Pincoffs!

Registreer uw aankoop hier en maak direct kans op 1 van de 5 FG & Pincoffs Experience arrangementen t.w.v. €615,-.

FG & Pincoffs Experience
De FG & Pincoffs Experience is inclusief welkomstdrankje in Suite Hotel Pincoffs, een all-in 5 gangen diner, een glas champagne als welkomstdrankje bij FG, het wijnarrangement (of sap-arrangement) passend bij elke gang, tafelwater, koffie/thee en een overnachting in een bijzondere Pincoffs-kamer, inclusief live cooking ontbijt voor 2 personen.

Laat u in de watten leggen. De kamers in Suite Hotel Pincoffs bieden gratis espressokoffie van illy, biologische thee, tafelwater en wifi. Alle kamers hebben badkamerproducten van Bulgari.

Wagyu A5 beef
Tijdens het diner kunt u genieten van een bereiding van het Japanse Wagyu beef. Volgens chef Francois Geurds is dit het beste vlees ter wereld, een delicatesse. Daarom heeft hij, als enige in Nederland, een licentie gekocht waarmee het restaurant elke dag is verzekerd van verse Wagyu A5 beef uit Kobe. Dit vlees is opvallend gemarmerd. ,,Als je dit goed bereidt dan tintelt er iets in je mond. Dan gebeurt er iets met je. Die ervaring vergeet je nooit meer'', aldus de meesterchef.

----------


Wasmiddelpakket cadeau bij.
Aankoop TwinDos-wasmachine.


Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 januari tot en met 31 december 2017 in Nederland gekochte W1-wasautomaten met TwinDos-systeem. Tot 31 december 2018 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/twindos-promo in te vullen en uw actievoordeel te verzilveren. Deze voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Beide wasmiddelpakketten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Bekijk hier de actievoorwaarden


----------


Active-vaatwassers van Miele.
Tijdelijk tot € 150,- retour.


De nieuwe, tijdelijk verkrijgbare en zeer aantrekkelijk geprijsde Active-vaatwassers van Miele beschikken vanzelfsprekend over de voordelen die zo kenmerkend zijn voor Miele-vaatwassers. Zoals de flexibele indeling van de rekken, de unieke besteklade en een perfect afwasresultaat. En dat alles met een Miele-kwaliteit waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Een echte aanwinst dus voor in uw keuken!

Tijdelijk tot € 150,- retour!
Kiest u tussen 1 september 2015 en 31 augustus 2017 voor een Active-vaatwasser van Miele, dan ontvangt u tot maar liefst € 150,- retour!


Bekijk hier de actievoorwaarden

----------

auto
 Gratis bezorging
ideal  banken 
 Veilig betalen via iDeal of bij aflevering
contact icons
 Snelle (online) support