Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Over ons - Hoogendoorn Witgoed Service

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen en dat kunt u merken aan de volgende punten:
• Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme in assortiment én service.
• Wij werken met een eigen geschoolde Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (en een tijdelijk vervangend apparaat is mogelijk).
• Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak! U krijgt een dag van te voren een telefoontje of sms-je met een tijdindicatie door.

Daarom kiest u voor de Hoogendoorn Witgoed
Het is onze dagelijkse taak om op de hoogte te zijn én te blijven van innovaties en techniek op het gebied van witgoed. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Onze eigen snelle bezorgdienst
De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk bezorgd wanneer het ú uitkomt. Een dag van te voren nemen wij telefonisch contact met u op of sturen wij een sms-je met een tijdindicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en hoeft u niet onnodig op de bezorging te wachten.
Het gekochte product wordt op de begane grond en direct achter de voordeur neergezet. Heeft u extra wensen? Ook het installeren van uw nieuwe witgoedapparatuur, het aanbrengen van een trekschakelaar, of het loskoppelen van oude apparatuur is geen enkel probleem.
Omdat elke situatie uniek is, stemmen wij graag samen met u af welke werkzaamheden het beste aansluiten op uw behoeften.
Uiteraard worden de verpakking en de evt. oude apparatuur welke door de aankoop wordt vervangen mee retour genomen.

Geen omkijken naar
En mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuurtjes vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur.

Kortom: kunt u een reden bedenken om niet voor de Hoogendoorn Witgoed dé Witgoed specialist te kiezen?