Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Service is onze kracht!

Altijd zeker van je zaak met Hoogendoorn Witgoed


Persoonlijk en dichtbij
Hoogendoorn Witgoed is graag uw Witgoed Specialist. Wij hebben kennis van zaken en zijn zuinig op u als klant. Dat merkt u aan het persoonlijk advies, de hoge mate van deskundigheid, perfecte serviceverlening en vooral onze passie voor het vak. Wij zijn vaak bij u in de buurt zodat wij snel kunnen schakelen. Houdt u van persoonlijke betrokkenheid dan bent u bij Hoogendoorn Witgoed aan het juiste adres.


Complete inbouwoplossingen
Uw nieuwe of bestaande keuken kan Hoogendoorn Witgoed voorzien van gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur, precies afgestemd op uw wensen en eisen. We kennen de mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle topmerken en bieden u de mooiste en meest praktische oplossingen. Hoogendoorn Witgoed is uw beste keuze als het gaat om de perfecte service, kwaliteit en gemak in uw keuken.


Vakkundig advies op maat
De keuze van een nieuwe vaatwasser of wasmachine wordt niet alleen bepaald door de wijze van gebruik. Beschikbaar budget, gewenste kwaliteit en voorkeur voor duurzaam spelen ook vaak een belangrijke rol. Bij Hoogendoorn Witgoed bent u altijd verzekerd van goede raad. Daar staat onze jarenlange ervaring en gedegen scholing voor garant. Hoogendoorn Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om vakkundig advies op maat bij u thuis.


Betrouwbare reparatie
Een niet werkende vaatwasser, wasmachine, koelkast etc. is al vervelend genoeg. Daarom hoeft u bij Hoogendoorn Witgoed nooit lang te wachten op een monteur. Wij streven er naar om met 1 á 2 werkdagen bij u te zijn. Of om het apparaat te repareren, of om u na grondige inspectie te adviseren er vanaf te zien. Hoogendoorn Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om snelle reparaties of geldbesparende tips. Maak hier een afspraak voor een reparatie!


Vanzelfsprekende bezorgservice
Uw aankopen bezorgen en installeren wij graag bij u aan huis. Wij bij Hoogendoorn Witgoed gaan voor een All-In-Service, wij gaan dus wel voor u “de trap op”. Aansluiten op bestaande leidingen doen we deskundig en accuraat. Natuurlijk nemen we verpakkingen en oude apparaten mee. Ja, we regelen het voor u tot in de puntjes. U bent pas immers tevreden als u gelijk weer aan de slag kunt met uw nieuwe apparaat. Hoogendoorn Witgoed is uw beste keuze, ook als het gaat om vanzelfsprekende bezorgservice.

auto
 Gratis bezorging
ideal  banken 
 Veilig betalen via iDeal of bij aflevering
contact icons
 Snelle (online) support