Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Privacy verklaring

Als u via de website uw gegevens invoert, bijvoorbeeld voor het stellen van vragen aan Hoogendoorn Witgoed dan zullen wij daarmee zorgvuldig omgaan. Wij nemen uw privacy zeer serieus en nemen derhalve een aantal maatregelen om de privacy van haar klanten en bezoekers van de website te waarborgen.

Om uw privacy te waarborgen

Hoogendoorn Witgoed verklaart dat het alle klantengegevens vertrouwelijk behandelt en alleen gebruikt om u nog beter te kunnen helpen. Indien u heeft aangegeven hier prijs op te stellen, zullen wij u van tijd tot tijd per e-mail op de hoogte te houden van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en andere diensten zodra deze beschikbaar komen. Indien u hier niet langer prijs op stelt kunt u ons dat laten weten via e-mailadres info@hoogendoornwitgoed.nl.

We analyseren geregeld hoe bezoekers van onze website deze gebruiken om zodoende een beter beeld te krijgen hoe de site gebruikt wordt waardoor we in staat zijn verbeteringen aan te brengen. De informatie die we hiervoor verzamelen wordt alleen beoordeeld op het totale beeld en dus niet op klantniveau. Deze analyses zullen in rapporten verwerkt worden, maar hier zal geen individuele en persoonlijke informatie in te herkennen zijn.

auto
 Gratis bezorging
ideal  banken 
 Veilig betalen via iDeal of bij aflevering
contact icons
 Snelle (online) support