Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Ronald McDonald Kinderfonds - United Retail

United Retail ondersteunt Ronald McDonald Kinderfonds
Thuis komen is voor mensen heel belangrijk, zeker gezinnen waar een kind getroffen wordt door een ziekte is dat huisgevoel belangrijk, zelfs wanneer dat een Ronald McDonald huis is. United Retail met haar formules Electro World, Euronics en Witgoedspecialist weet dat thuis belangrijk is, al meer dan 40 jaar verzorgen onze 225 ondernemers huishoudelijke apparaten en elektronica in en op om het huis in geheel Nederland.

Waarom deze keuze?

Onze kennis en kunde zit in de persoonlijke service die wij leveren bij de aanschaf en levering van televisies, huishoudelijk producten en producten om mee te koken. Daarbij staan onze ondernemers erom bekend lokaal zeer betrokken te zijn en de consumenten volledig te ontzorgen. Deze combinatie sluit perfect aan op het Kinderfonds en het goede en belangrijke werk dat zij in én voor onze samenleving verrichten. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft maar liefst 16 (vakantie-) Huizen over het land en daardoor is er altijd één Ronald McDonald Huis in de buurt van een onze ondernemers. De Ronald McDonald Huizen kunnen elke hulp zeer goed gebruiken, in welke vorm van service en producten dan ook. United Retail ondersteunt hen daarom ook zeer graag.

Wat doet het Ronald McDonald Kinderfonds?
Het fonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In de dertien Ronald McDonald Huizen logeren ouders en de broertjes en zusjes van het zieke kind op loopafstand van het ziekenhuis, in dertien Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) Vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties.