Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Duursamen Ipse de Bruggen

Ludieke witgoed-inruilactie op dag van de duurzaamheid

10 oktober is het in heel Nederland de ‘dag van de duurzaamheid’. Ipse de Bruggen in samenwerking met Hoogendoorn Witgoed en Miele starten die dag met een ludieke actie om het witgoed van alle locaties te verduurzamen. In een paar maanden tijd worden alle verouderde en energie-onzuinige koel- en vrieskasten en wasdrogers vervangen voor duurzame apparaten.

Op woensdag 10 oktober is de start in Nieuwveen waar het witgoed van landgoed Ursula en van de woningen in de omliggende gemeenten wordt omgeruild. Daarna wordt de actie vervolgd bij landgoed Hooge Burch in Zwammerdam, buurtschap Craeyenburch in Nootdorp en alle kleinschalige locaties van Ipse de Bruggen in heel Zuid-Holland. In totaal wordt het witgoed van ruim 350 locaties verduurzaamd.

Door duurzaam witgoed te installeren gaat het energieverbruik naar beneden. Goed voor het milieu én op termijn kostenbesparend. Bovendien wil Ipse de Bruggen verduurzamen om cliënten een schone en veilige leefomgeving te kunnen bieden.

Een tijdige start zorgt dat we voldoen aan de richtlijnen die de overheid aan ons stelt. Vanuit het klimaatakkoord wat in Parijs is afgesloten, zijn verschillende doelen gesteld om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Eén van de maatregelen is dat al het witgoed van Ipse de Bruggen duurzaam wordt, is én blijft. Door bewust en duurzaam te leven, zorgen we voor een schone en leefbare wereld voor nu én later. Verduurzamen doen we samen, want samen maken we een verschil!

Deze actie is een samenwerking met Hoogendoorn Witgoed uit Alphen aan den Rijn en Miele.