Direct advies
Bel 0172 - 424499 voor advies 
van één van onze medewerkers.
 
Openingstijden
Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Wie zijn wij?
Uw Witgoed specialist.

Hoogendoorn Witgoed is al ruim 25 jaar uw Witgoed Specialist. Wat begon als eenmans reparatiebedrijf aan wasmachines, koelkasten, vaatwassers, ovens etc. kortom huishoudelijke apparaten, is uitgegroeid tot een gezond bedrijf met een eigen fysieke winkel van ruim 140m² aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

Hoogendoorn Witgoed is een vakspeciaalzaak in huishoudelijke apparaten. Voor zowel vrijstaand- als inbouwapparatuur kunt u bij ons terecht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien aan onze passie voor het vak en de keuze van apparaten in ons assortiment.

Door de ruime opstelling van de apparaten en de verse koffie in onze winkel proberen wij u warm te verwelkomen. Ook hebben wij een speciale inbouw afdeling waar we diverse inbouwapparaten hebben opgesteld. Het lijkt net alsof u in uw eigen keuken staat. Onze vakspecialisten kunnen u van alles vertellen over verschillende producten. Waar u op moet letten en wat zijn nou de nieuwste technieken, wij weten het. In onze winkel verkopen wij de merken AEG, Alluxe, Asko, Bosch, Etna, Liebherr, Miele, Pelgrim, Siemens, Zanussi en wat overige merken.

Met onze vernieuwde website proberen wij met de tijd mee te gaan. Zo combineren wij offline (winkel) en online (webshop) met elkaar, om zo nóg beter bereikbaar en tot dienst te zijn. Bij vele webshops komt u achteraf voor verrassingen te staan als het gaat om wat u uiteindelijk moet betalen voor een product en/of dienst. Wij proberen zo duidelijk en transparant mogelijk daarin te zijn.

Hoogendoorn Witgoed is aangesloten bij de winkelformule Witgoed Specialist wat valt onder United Retail. United Retail is een franchiseorganistatie die diensten verleent aan ruim 500 aangesloten vakspeciaalzaken die actief zijn in consumentenelektronica. Hiertoe heeft zij drie winkelformules die de zelfstandige ondernemer een onderscheidend vermogen bieden. De zelfstandige ondernemer kiest de winkelformule die het best bij hem past en maakt gebruik van zijn kennis in combinatie de expertise en de schaalvoordelen van de organisatie. United Retail biedt o.a. diensten als centraal betalingsverkeer, inkoop, reclame, marketing, bedrijfseconomische ondersteuning, voorraadbeheer en is voor zowel ondernemer als leverancier een aanspreekpunt.

Missie.
Daar gaan we voor.

Als Witgoed specialist willen wij, op het gebied van huishoudelijke apparaten, onze klanten volledig ontzorgen. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Met ons team in de winkel en in de technische dienst willen wij onze klanten persoonlijke aandacht en de perfecte service bieden, zodat de huishoudelijke taken van onze klanten elke dag een stukje leuker en makkelijker worden.

PartsNL.nl
Onderdelen/accessoires winkel voor huishoudelijke apparatuur.

PartsNL
Per 1 oktober 2016 heeft Hoogendoorn Witgoed zich, aan de Euromarkt te Alphen aan den Rijn, uitgebreid met de franchiseformule PartsNL. PartsNL is een onderdelen/accessoires (online)winkel in huishoudelijke apparatuur. Met ruim 6.000.000 onderdelen- en accessoires kunnen wij vaak direct uit eigen voorraad leveren of een dag later in huis hebben. Dankzij de shop-in-shop uitbreiding kan Hoogendoorn Witgoed nóg sneller schakelen en u als klant nóg beter van dienst zijn. In de PartsNL winkel wordt u vriendelijk geholpen door Jos en Christian. Zij doen ook reparaties aan kleinhuishoudelijke apparaten. Denk daarbij aan stofzuigers, magnetrons, koffiezetters en strijkijzers. 

Zelf uw apparaat willen repareren? Neem even een kijkje op PartsNL.nl of bel 0172-474849.